Времето, прекарано вкъщи, започва все повече да ни тежи. С повишаването на температурите и разхлабването на мерките, става все по-трудно да се дистанцираме от любимите ни хора. Търсим нови неща, които да опитаме и да разнообразим ежедневието си.

Предлагаме ти няколко идеи за придобиване на нови умения и знания. Всички те са онлайн класове, в които можеш да се включиш от комфорта на своя дом, а наученото да демонстрираш на следващото моминско парти или събиране с приятелки.

Моминско ти представя 5 онлайн забавления, които не можеш да пропуснеш! 

В условията на карантина и социална дистанция винените дегустации не могат да бъдат провеждани по начина, по които бяхме свикнали до момента. Това обаче само може да ни стимулира да потърсим нови възможности за тяхното осъществяване. 

Посолството на Грузия организира онлайн събитие, за да разкаже повече за местните сортове, да сподели техники за дегустиране и любопитни истории за всички винени любители. 

Ще ти издадем малка тайна – едно от нещата, които сплотяват  екипа на Моминско, е любовта към коктейлите и нестихващото ни любопитство.

Затова и се вълнуваме да споделим, че нашите приятели от 5L Speakeasy bar са подготвили онлайн програма за обучение на любители-миксолози. Тя ще включва серия от курсове, като всеки клас ще те учи да приготвяш по 4 коктейла. Всички необходими съставки ще бъдат изпратени в специално подготвен пакет лично до дома ти. За теб остава само да се развихриш.

Разбира се, знаем, че танците са задължителен компонент, независимо дали организираш моминско парти или просто излизане “по женски”. Ако търсиш начин да се забавляваш вкъщи, да се раздвижиш и подобриш танцовите си умения, препоръчваме безплатните уроци на Нико всеки понеделник и четвъртък от 20:25.

Профилите в социалните ти мрежи са затрупани със снимки на всякакви уникални кулинарни експерименти, които твоите приятели са предприели, провокирани от принудителната изолация? А може би и ти си открила нова неподозирана страст, която те води към създаването на всякакви вкусотии… Предлагаме ти да опиташ нещо по-екзотично и различно – онлайн кулинарен клас с най-емблематичните ястия от Перу.

Това събитие е идеално за всеки любител на шоколада, не само защото ще научиш много подробности за преработването на какаото и неговия път до превръщането му в любимия шоколад, но и ще имаш възможност да получиш сладка награда.

Кое предложение ти харесва най-много?

0 коментара

Подайте коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *