Моминското парти е основна част от предсватбените ритуали и тържества, но често един главен момент от празненството остава на заден план. Това е именно сутринта след купона, когато всички се събуждат със супер спомени, но в повечето случаи и с тежко главоболие. Игрите с предизвикателства и шотове са забавна част от вечерта, но не трябва да се забравят и нежеланите ефекти след тях.

На помощ в такива ситуации идва Mоминско emergency kit.

Целта на този комплект от полезни аксесоари и подаръчета е да помогне в различни ситуации, както на булката, така и на всички момичета, част от купона. Вариантите как да изглежда са много –  платнена торбичка с табелка с име или специален стикер; подаръчни кутии, големи чаши, дори и кофички за плаж. Лесно могат да се съчетаят с темата на моминското и според съдържанието си.

А какво има в един emergency kit?

Задължителен елемент е вид болкоуспокояващо, което да улесни сутринта след моминското. Но възможностите въобще не спират до тук. Комплектът за спешни случаи цели да помогне в различни ситуации и по време на празненството, затова други основни елементи са:

Ластик за коса. Моминското парти е прекрасен повод за специален тоалет и прическа. Често обаче вечерта продължава по-дълго, в дискотеката е топло и задушно и е супер, ако имаш ластик под ръка. Бързо вдигаш косата си в кок и танците продължават. Прибраната коса е удобство и в други случаи, когато алкохолът дойде в повече, например…

Дъвки. Независимо дали искаш да се освежиш след ресторанта или си изтеглила карта с предизвикателство “целуни непознат”, дъвките са голямо удобство. Могат да ни върнат и в детските години със сладките си плодови вкусове.

Нещо сладко. Доказано е, че захарта ни дава бърз прилив на енергия, повдига настроението и ни подготвя за дългата вечер, изпълнена с шотове и предизвикателства. Много често приготовленията за моминското парти “изяждат” времето за вечеря и е добре да има с какво да се подкрепиш преди купонът да започне. Вариантите за сладка изненада в комплекта са многобройни и лесно могат да се съчетаят с предпочитанията на булката и гостите. Нещо което не трябва да се забравя е, че шоколадът се топи. Моминските партита, организирани през летните месеци, могат да заложат на близалки.

Малка изненада. Главната цел на еmergency kit-а е да помогне в различни ситуации по време на празненството. В същото време дава перфектната възможност всеки гост да получи и персонализиран подарък от кумата. Тук вариантите са много – от ръчно написано послание, до гривна с инициалите на всеки гост или друг индивидуален подарък, който да остане за спомен от преживяването.

Списъкът въобще не се изчерпва с тези елементи, а даже напротив – вариантите са много според това какво включва партито, каква е темата и къде ще се проведе. Комплектите могат да се изготвят и според цветовете на моминското, а този за булката е добре да се откроява от останалите. Популярна идея е да е в бяло и да включва допълнителен подарък. 

Какъв е нашият опит?

Ние от Моминско изработихме emergency kit под формата на подаръчни торбички с различни аксесоари и лакомства за едно от моминските ни партита. Тъй като булката и приятелките ѝ са от Израел и бяха за кратко в България, във всеки комплект включихме и малък подарък, който да представи страната ни – мускалче розова вода.

Момичетата получиха торбичките в началото на вечерта и така можеха да ги използват през цялото време. Моминското бе под формата на обиколка на барове в центъра на София – т.нар. pub crawl. Така за кратко време успяха да видят повече от столицата ни и да опознаят по-добре нощния живот в България. Благодарим на The New Sofia Pub Crawl за партньорството.  Вечерта се превърна в незабравимо преживяване със специалните предизвикателства и игри, които им бяхме подготвили.

Това беше съвсем накратко за Моминско комплектите за спешни случаи. Има многобройни варианти какво да се сложи в тях и как да допринесат за едно неповторимо моминско парти. Затова не се колебай, а смело включи в плановете си тези оригинални и полезни комплекти!

Съвет към кумата: подобен комплект може да се подготви и за булката в деня на сватбата. Една супер кума винаги има под ръка игла и конец, лепенка, резервен чорапогащник и, разбира се, нещо сладко. 😉

0 коментара

Подайте коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *