Всички добре познаваме онова чувство на притеснение, когато организираш голямо парти за рожден ден или просто лежерен купон, че хората може да не си допаднат, алкохолът да не стигне или нещо друго да се обърка. Когато обаче подготвяш моминското парти на твоята най-добра приятелка/ сестра, напрежението е още по-голямо, защото и очакванията са по-високи. Не само твоите, не само нейните, но и тези на гостите. Никой не иска неговото събитие да остане в историята като онова парти, което сякаш следваше законите на Мърфи.

Ето някои от онези “обърквания”, които могат да напрегнат обстановката, и винаги е добре да си подготвена с план Б, В … и така до Я.

1. Няма места!

Дали е планираният бар или просто онзи басейн, за който говорите от месец, едно от най-неприятните неща е да пристигнете на място и да ви върнат. Ще кажете, кой излиза вече без резервация, за жалост обаче немалко заведения промениха политиката си и вече не приемат резервации. Съветваме винаги да изберете възможност, където сте сигурни, че можете да отидете и дори да капарирате.

reserved

2. О, не – заваля!

Ако на сватбата, дъждът се смята за добра поличба, то на моминското май не е точно така. Винаги избирайте маса с навес, за да сте сигурни, че няма да  има неприятна изненада по време на нощта.

rain

3. Къде да сложим украсата?

Пристигате, за да украсите, като създадете повече и по-специална атмосфера преди да дойдат останалите, но се оказва, че няма къде да сложите предвидените чаши, балони, подаръчета, аксесоари и т.н. Понякога заведенията разместват резервацията и това ви оставя без подходящо място да украсите по желания от вас начин. Важно е, когато запазвате, да сте на място и да уточните всички детайли с персонала.

4. Хм, защо гостите не си говорят

Понякога любимите приятелки на булката не са се засичали до този момент и съответно не се познават. Напълно естествено е по време на вечерята или в бара да се получат малки групи от хора на база кой кого познава. Целта на моминското обаче е булката да е щастлива, виждайки и че гостите се забавляват заедно. Игрите са сред задължителните активности и могат много да спомогнат за “разчупване на леда”.

awkward smile

Моминското парти е едно наистина важно събитие за булката. А тя заслужава най-доброто!

Винаги нещо може да се обърка, затова екипът на Моминско е насреща да помогне и да се увери, че всичко ще върви по план. Ние не просто ще украсим за вас, а ще осигурим всички резервации, ще подредим аксесоарите и игрите, а по време на партито ще сме наоколо, за да предотвратим онези нежелани ситуации.

0 коментара

Подайте коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *