Моминското парти е празник в чест на булката, за да може да отпразнува последната си вечер като свободно момиче преди да се омъжи и да се врече във вярност на своя партньор. 

Празнуването на ергенски партита датира още от V век пр. Хр., когато в Древна Гърция спартанците организирали огромно тържество, на което младоженецът, чрез много пиене, се вричал във вечна вярност на своите братя.  Моминските партита при нежната половинка стартират доста по-късно. Първите такива партита се организират в разгара на Сексуалната революция през 1960г. Оттогава насам с всяка година те стават все по-актуални, интересни и оригинални. 

Моминско ти представя 10 свежи идеи за това как да организираш най-модерното моминско парти! 

1. Действайте смело

Не се страхувай да празнуваш смело с много украса, много гости, весели костюми и оригинални питиета. Но имай предвид, че това не е вечер за поставяне на рекорди по неприлично поведение – трябва да си останем дами до края на вечерта все пак. 😉

2. Фотограф

Наеми фотограф, който да запечата всеки един момент от празника и да  ви направи специална фотосесия. Избрани снимки можеш да включиш в арт албум – прекрасен подарък за булката и всички гости.

3. Уникалност

Допитай се до булката или до някой, който я познава добре, за да организираш уникално моминско парти по вкуса и желанията ѝ. Така със сигурност тя ще остане доволна от празненството.

4. Специален #

Създайте си свой забавен  # и го използвайте през цялата вечер. На следващия ден лесно можете да намерите и запазите всички снимки и сторита от моминското.

5. Време е за спорт

Какво по-полезно от това да поспортуваме малко преди сватбата! Направи незабравимо моминско парти, като заедно с булката отидете на един урок по любимото ѝ занимание – йога, спининг, pole dancing или яздене на кон, например.

6. Украса като за Инстаграм

Направи тема на партито и украси според нея. Вземи много балони, гирлянди и конфети. Можеш да украсиш със супер актуалните за сезона фламингота, еднорози и тропически елементи.

7.  Double Trouble

Ако двойката младоженци имат обща компания от приятели, интересен вариант е да организирате общо моминско – ергенско парти или да срещнете “случайно“ двете партита и да им направите предизвикателства и игри – Отбор младоженец срещу Отбор булка.

8. Облечени в тон

Малко внимание се харесва на всеки.  Да се облечете в определен цвят, с интересни аксесоари за коса, ленти или блузки с надпис със сигурност ще привлечете още повече внимание, а това ще накара булката да се чувства още по-специална и ще внесе игриво настроение.

9. Създайте свое питие

Направете си у дома или помолете бармана да ви направи уникално питие по ваш вкус, идея и цвят.

10. Пътувайте

Кое е по-хубаво от това да празнуваш моминско парти? Точно така – да празнуваш  момински уикенд! Събери всички момичета и отведете вашата булка на уикенд приключение в чужбина или посетете българското черноморие за плажен уикенд край морето, на спа или на планина. Където и да сте, важното е, че сте заедно!

Коя тенденция Ви хареса най-много? А може би искате моминското, което организирате, да включва всички тези идеи?

Не се колебайте да се свържете с нас, за да направим заедно най-доброто моминско парти!

0 коментара

Подайте коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *